Magunkról

A Mitveszek.hu közösségi kuponportált az Alpokalja-Online (www.alon.hu ) regionális hírportál üzemelteti, együttműködésben a Magyar Tulajdonú Regionális Hírportálok (REGON) szövetségével. A portál a szövetség tagjai által elért területeken kínál jelentős kedvezményekkel ajánlatokat. Az ajánlatok szervezését a területenként illetékes értékesítési munkatársak végzik, az ajánlatokat pénzügyileg az Alon Média Kft. (Szombathely, Csillag utca 16.) kezeli.

Alpokalja-Online

Az Alpokalja-Online (www.alon.hu) 2003 óta működő független hírmagazin, a térség egyik meghatározó, önálló tartalommal bíró internetes médiuma, melyek kiadója az Alon Média Kft.

Az Alon Média Kft. tulajdonosa és kiadója a Nyugat-Magyarországon az internetes tartalomszolgáltatásban meghatározó szerepet játszó ALON-lapcsoportnak, amely napi szinten körülbelül 10.000, havonta mintegy 200 000 olvasót ér el

A lapcsoportunk tagjai: Alpokalja-Online (www.alon.hu), Kimozduló (www.kimozdulo.hu), Helyi Gazgaság (www.helyigazdasag.hu ), Mitveszek? (www.mitveszek.hu) Vasindex (www.vasindex.hu), Legjobb Esküvő (www.legjobbeskuvo.hu), Westingatlan (www.westingatlan.hu), Szavazó (www.szavazo.hu ).

Elérhetőség:

Alon Média Kft.
Szombathely, Csillag utca 16.
Telefon: (94) 900-500
Fax: (94) 500-111
Mail: info@alon.hu
Adószám:

REGON

A REGON, a Magyar Tulajdonú Regionális Hírportálok szövetsége 2011 februárjában alakult, célja olyan, az országban minél nagyobb lefedettséget elérő hírportálrendszer összefűzése, melynek tagjai egymással szorosan együttműködve kínálnak hirdetési- és tartalmi (PR) felületeket partnereik számára. A REGON az egymástól független, kizárólag magyar tulajdonú médiavállalkozások által működtetett vidéki hírportálok szövetsége, mely jelenleg a következő megyékben, városokban van jelen:

Hajdú-Bihar, Debrecen (civishir.hu)
Szabolcs-Szatmár, Nyíregyháza (nyirseghir.hu)
Csongrád, Szeged (szegedma.hu)
Bács-Kiskun, Kecskemét (hiros.index.hu; kesport.hu)
Baranya, Pécs (pecsiujsag.hu)
Somogy, Kaposvár (somogytv.hu)
Vas, Szombathely (alon.hu)
Veszprém, Veszprém (vehir.hu)

weboldal: www.regon.hu

Partnereket keresünk!

A Mitveszek.hu kiváló lehetőség forgalma növelésére és a népszerűsítésre. Nincs előzetes ráfordítás, nincs kockázat. Partnerként segítségünkkel rövid időn belül az érdeklődés központjába kerülhet és új vevőket szerezhet. Ezáltal növelheti a forgalmát, kockázat nélkül! Az ideális nyeremény a vásárlóknak és a felajánlóknak! Szeretne partnerünk lenni vagy kérdései vannak?

Keressen minket!

Telefon: 06 20 9671 833

Email: info@mitveszek.hu